onsdag 26. november 2008

1 uke...shit

o hei som tiden går da gitt!! kun en uke til jeg ankommer Singapore, woh!!
jeg har faktisk pakka sekken og har koll på stortsett det meste, tror jeg :) har pakka ned rommet mitt, så det ser ganske så stusselig ut her. ingenting på veggene og masse styr på gulvet, siden jeg ikke gidder å gå opp på loftet med eskene :)
2 dager igjen på jobb og 3 dager til jeg skal ha den o store festen! gleder meg veldig til venner og familie kommer! dagene er veldig rare for tiden. surrealistisk at jeg skal reise og det er mange tanker som svirrer i hodet vitende at det blir veldig lenge til neste gang jeg skal se alle jeg er så glad i. det er ikke bare lett, men det er en del av pakka. jeg gleder meg veldig til festen på lørdag :)

kl 19.00, Under Water, Dalsbergstien 4, St.hans haugen :)
jeeeeee!!

onsdag 19. november 2008

2 uker igjen!

Billetten er booka, kjøpt og betalt. Jobben og leiligheten er for lengst sagt opp, praktiske ting begynner litt etter litt å falle på plass, og reisefeberen/angst? har så smått begynnt å kile meg på tærne.

3. desember REISER JEG TIL AUSTRALIA!! :) :)

På veien ned skal jeg ha en 2 ukers pittStopp i Singapore/Malaysia, så lander jeg i Sydney 17. desember.

OK, så må jeg fortelle at billetten er en one-way ticket. Jeg har ikke peil på når jeg skal tilbake til Norge, men planen er å være borte minst et år, kanskje fem, eller kanskje for alltid??

Idag er det nøyaktig 2 uker til flyet letter fra Gardermoen. Tiden siden jeg bestillte biletten i august, har gått fortere enn jeg noen gang kune forestille meg. Det har liksom hele tiden vært så lenge til jeg skal reise, og idag er det plutselig bare 2 uker igjen!

Selve turen erså langt ikke så godt planlagt. jeg har booka 2 netter overnatting i Singapore, så tenker jeg Malaysia, men jeg tar det som det kommer :)

I Sydney kommer en venn og henter meg på flyplassen, på tross av mange hyggelige tilbud fra familien der nede, er det så langt alt som er planlagt der i gården.

Som du kanskje skjønner, er jeg ikke så god på dette med planlegging. Jeg syns det er vanvittig vanskelig å sitte på den andre siden av jorda å se for meg hva jeg skal ta meg til når jeg kommer fram, når jeg vet at jeg har all tid i verden på meg til å gjøre det jeg vil. Jeg finner nok ut av det når tiden er inne :)

peace 'n løv